5.06.2013

Saulei ir aptieka?!

Jau kādu laiciņu Latvijas Farmācijas studentu asociācija (LFSA) izrāda interesi doties nelielā ekskursijā uz „Saules aptieku”. Tad nu, pavasarim tuvojoties, kad jūtam, ka saulīte mazāk skopojas ar siltumu, LFSA valdes sastāvā un dažu aktīvāko farmācijas studentu sastāvā 13.02.2013 devās izmēģinājuma ekskursijā uz aptieku, lai pēc tam noorganizētu arī pārējiem farmācijas fakultātes studentiem iespēju aplūkot, kā tad darbojas „Saules aptieka”.

Mēs devāmies uz „Saules aptieku” Brīvības ielā 68, kas ir arī viena no lielākajām aptiekām Latvijā, kur mūs smaidīgi un dzīvespriecīgi uzņēma Artūrs Pozņaks. Mūsu grupiņai tika izrādītas vairākas aptiekas telpas,
plaši izklāstīts par to, kādus pakalpojumus sniedz „Saules aptieka” saviem klientiem un ar ko šī aptieka ir īpaša. Tikām iepazīstināti arī ar aptiekas vadītāju Anitu Pozņaku, kuras runā bija aizraujoši klausīties, jo patiesi varēja just lepnumu un prieku par savu aptieku. Uzzinājām, ka šajā aptiekā var iegādāties zāles, kuras nav reģistrētas vai arī kādu citu iemeslu dēļ nav pieejamas Latvijā. Tikām informēti arī par plāniem paplašināt aptiekas telpas.

Mums bija iespēja apskatīt arī zāļu pagatavošanas nodaļu, kura ir ļoti moderna un funkcionāla, atvieglojot darbu farmaceitam un iepriecinot klientu ar ātru viņa pasūtījuma izgatavošanu. Tas mums vēl vairāk apstiprināja to, ka „Saules aptieka” patiešām ir vieta, kurā var saņemt pilnu farmaceitisko aprūpi, piedevām ļoti augstā kvalitātē.

Liels paldies „Saules aptiekas” kolektīvam par jauko uzņemšanu un sniegto ieskatu aptiekas darbībā.