5.10.2013

Ciemos pie Aijas Dailes teātrī

Pēc trakās ziemas sesijas, kad studenti sajūsmā priecājās par pievarētajiem eksāmeniem, vajadzēja kaut ko, kas atvēsinātu studentu prātus. Tāpēc 16. februārī LFSA valdes locekļi rīkoja ļoti jauku un saulainu pasākumu, aicinādami arī LFSA biedrus un farmācijas studentus no RSU un LU augstskolām.

Tika organizēts pasākums, kurā interesējošajiem bija iespēja apmeklēt Dailes teātra izrādi "Aija pēc Jaunsudrabiņa" (režisors Regnārs Vaivars) . Topošajiem  farmaceitiem  tika dota iespēja gūt garīgo baudījumu no emocionālā un naivās mīlestības pilnā Jāņa (Gints Grāvelis), no neatlaidīgā un karstasinīgā Jura (Artūrs Dīcis) un no Aijas (Kristīne Nevarauska).Tās nešpetnās sievietes, kurai ir "trakas acis", kā izteicās Jānis. šī vienreizējā iespēja ļāva studentiem ne tikai ārpus smagajām mācībām augstskolās apmeklēt teātri, bet iegūt arī jaunas paziņas no citiem farmaceitu kursiem un iepazīties tuvāk ar LFSA valdes locekļiem.

Ceram, ka drīzumā vēl būs tāda iespēja studentiem kopā apmeklēt arī citas teātra izrādes, jo kopā ejot ir jautrāk.

Liels paldies LFSA par uzņēmību rīkot tik jauku un studentus vienojošu pasākumu. Ceram uz drīzu tikšanos atkal pie teātra skatuves. :)