11.14.2013

Valdes sēdes rezultāti

6. novembrī notika LFSA valdes sēde un LFSA biedru kopsapulce.

Sēdes laikā tika apstiprinātas šādas LFSA nolikuma izmaiņas:
1.2. Asociācijas adrese: Pils iela 21, Rīga, LV-1050; Latvijas Farmaceitu biedrības juridiskā adrese: Pils iela 21, Rīga, LV-1050 .
5.8. Kopsapulču starplaikā darbojas Asociācijas valde, kas sastāv no 6 valdes locekļiem. 5 valdes locekļus un valdes priekšsēdētāju, kas ir valdes sastāvā, kopsapulce ievēl uz vienu gadu no 15. novembra līdz nākamā gada 15. novembrim.

5.9. Valdes priekšsēdētājs un valdes locekļi (IMP, EPSA CP, informācijas un saskarsmes koordinators, valdes priekšsēdētāja vietnieks) pilda savus pienākumus saskaņā ar amata aprakstu.
5.10. Amatu apraksti nosaka, kādas ir prasības valdes locekļiem, to pienākumi, kā arī, kurš var aizstāt valdes locekli tā prombūtnes laikā.
5.15. Par Asociācijas valdes locekļiem var tikt ievēlēti tie Asociācijas biedri, kas vienlaicīgi ir LFB atbalstītāji vai kas par tādiem kļūst 60 dienu laikā pēc ievēlēšanas Asociācijas valdē un kuriem uz ievēlēšanas brīdi, kā arī visu pilnvaras laiku, nav akadēmisko saistību.

Kā arī tika apstiprināti amatu apraksti.
Notikušajās vēlēšanās par valdes priekšsēdētāju tika ievēlēta Ilona Karja (LU, 5. kurss), valdes priekšsēdētājas vietnieci Anita Truša (RSU, 2. kurss), EPSA kontaktpersona Joanna Jeņina (LU, 3. kurss), IMP kontaktpersona Andrejs Šitovs (RSU absolvents), informācijas koordinatore Marina Kirsanova (RSU, 4. kurss) un saskarsmes koordinatore Lāsma Mukāne (RSU, 3. kurss).



LFSA valde pateicas visiem biedriem, kas atnāca un piedalījās LFSA vēlēšanās.
LFSA valdes priekšsēdētāja Ilona Karja.